Ingrediente:
- 800g ficatei de pasare
- 1 ceapa uscata
- 5 catei de usturoi
- 500 ml suc de rosii
- 1 pahar de vin rosu
- 4-5 linguri ulei
- sare, piper
- cimbru
- patrunjel si marar
- apa (era buna supa de pui)
Preparare:
Curatam si taiem ceapa marunt, Curatam cateii de usturoi si ii strivim cu podul palmei.
Spalam si curatam ficateii.
Intr-o cratita de tuci incalzim bine uleiul si calim ceapa cu usturoiul. Adaugam ficateii impreuna cu 100ml apa si lasam sa se fiarba la foc mic, astupati cu capac. Cand s-au fragezit ficateii, adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic si acoperiti cu capac, cam 20-25 de minute.
Dupa cele 20-25 de minute adaugati vinul, condimentati si mai lasati sa fiarba 15 minute. Luati de pe foc si adaugati verdeata.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu